Aantrekkelijk geprijsd Makkelijk toepasbaar Hoge kwaliteit ervaren trainers

ITIL Cursus Utrecht

Volg een ITIL cursus Utrecht

Het beheren van IT diensten is in de praktijk soms vrij lastig. Toch doe je allerlei pogingen om een goed werkend IT systeem te bouwen en te beheren. Wil je het beheer van een IT systeem vergemakkelijken en hier les in krijgen? Volg dan een ITIL cursus in Utrecht bij Management Explorers. Wij leren je hoe goed beheer eruitziet en wat er nodig is om hierin succesvol te blijven. Het is een échte kwaliteitstraining waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Bovendien is de training gecertificeerd en erkend door Exin en APMG.

Wat je leert

Een ITIL cursus in Utrecht maakt inzichtelijk welke aspecten er op je af komen bij IT beheer, maar ook hoe processen zijn opgebouwd en hoe je ze kan verbeteren binnen je organisatie. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de moderne eisen die deze tijd met zich meebrengt. De interactieve cursus is dan ook een aanwinst voor het IT management van je bedrijf en is slechts een van de cursussen die Management Explorers aanbiedt. Kijk daarom ook eens naar de mogelijkheden voor het volgen van een Lean IT training in Utrecht.

Wat het je oplevert

Een ITIL cursus in Utrecht van Management Explorers levert je altijd voordelen op. De kennis die je opdoet tijdens de cursus is probleemloos toe te passen in de praktijk. Er wordt in de cursus veel gebruikgemaakt van praktijkvoorbeelden. Verder is elke cursus van Management Explorers opgebouwd volgens de leercirkel van Kolb. Hiermee wordt ieders persoonlijke leerstijl vertegenwoordigd en hierdoor is succes gegarandeerd. Tenslotte wordt er gewerkt met persoonlijke leerdoelen zodat je de kennis eenvoudig meeneemt naar het bedrijfsleven en de processen die daarin een rol spelen.

lean it

Hierom kies je voor Management Explorers

Een ITIL Cursus in Utrecht volgen bij Management Explorers is om meerdere redenen interessant. Zo is de training inhoudelijk sterk en de kennis die je er opdoet is in de praktijk uitstekend toepasbaar. De sprankelende cursus wordt gegeven in een kleine groep en is er veel interactie mogelijk met andere cursisten.

Investeer daarom in jezelf en je organisatie en meld je aan voor onze ITIL Cursus in Utrecht. Bij vragen of opmerkingen neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.

We helpen je graag op weg.

Naar data ITIL cursus
X
X