Aantrekkelijk geprijsd Makkelijk toepasbaar Hoge kwaliteit ervaren trainers

Cursussen en trainingen

Onze cursussen en trainingen zijn opgebouwd volgens de leercirkel van Kolb. Dit betekent dat ieders persoonlijke leerstijl vertegenwoordigd wordt en garandeert een succesvolle en leerzame cursus of training.

Een training van Management Explorers is altijd interactief. Alle deelnemers worden actief betrokken bij de leerstof en stellen hun eigen leerdoelen van te voren vast. Aan het begin van iedere cursus wordt vastgesteld welke leerdoelen een deelnemer heeft en daar gaan we gedurende cursus op in.

Wij vinden dat een docent een passievol verhaal moet vertellen waarbij hij of zij de deelnemers actief betrekt en motiveert. Niets is vermoeiender dan een cursusleider die ‘zittend op zijn stoel zijn verhaal afsteekt’. Daarom voldoen onze docenten altijd aan twee essentiële voorwaarden:

  1. Hij heeft ruime praktijkervaring met de leerstof en heeft een schat aan management ervaring
  2. Hij heeft ruime didactische ervaring zodat hij de leerstof op een enerverende en motiverende manier kan overbrengen.

Ons lesmateriaal ondersteunt de leerstof. Dat hoeft niet noodzakelijkerwijs een begeleidend boek te zijn. Wel de mogelijkheid om aantekeningen te maken, het gebruik van whitepapers voor de noodzakelijke verdieping en ander studiemateriaal.

X
X