Aantrekkelijk geprijsd Makkelijk toepasbaar Hoge kwaliteit ervaren trainers

Over Management Explorers

Leren is ontdekken! Ontdekken hoe je beproefde en veelgebruikte IT managementtechnieken kunt toepassen op jouw situatie. Samen met een ervaren trainer ontwikkel je jezelf tot de professional die jouw organisatie of klant verder kan laten groeien.

Opleidingen van Management Explorers zijn:.

 • Aantrekkelijk geprijsd:
  • Bij veel opleidingscentra zijn trainingen en cursussen kostbaar. In de filosofie van Management Explorers, zou dat niet zo mogen zijn. Kennis is om te delen, niet om een dure organisatie te verrijken. Vaak gaan kosten in overhead zitten. Dure overhead vermijdt Management Explorers, maar dat wil niet zeggen dat er ingeboet wordt aan kwaliteit. Kwaliteit staat altijd voorop. Dat betekent dat Management Explorers een professionele leeromgeving biedt waar je de gelegenheid krijgt alle stof tot je te nemen met professionele presentatiemethoden en een inspirerende ruimte. Geen duur hotel, maar wel een volledig uitgeruste en nette ruimte.
 • Begeleidt door ervaren trainers:
  • Een trainer van Management Explorers voldoet aan twee criteria: Hij heeft aan de ene kant ruime ervaring op didactisch gebied en aan de andere kant heeft hij meer dan voldoende praktische managementervaring om de theorie te toetsen aan realistische situaties. Alleen op die manier kan hij vragen uit de groep beantwoorden of problemen tackelen die hem wordt voorgelegd. Zijn kennis rijkt verder dan alleen zijn vakgebied en overstijgt de theorie.
 • Praktisch toepasbaar:
  • De te leren stof wordt al bij de ontwikkeling van de training omgezet naar praktijkvoorbeelden. Een training is daarmee geen opeenstapeling van feiten en begrippen, maar een coherent geheel waarin alles samenvalt. Tijdens de training maken we gebruik van een casus, opdrachten, vragen en korte intermezzo’s. zodoende is de hele training op elkaar afgestemd. Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen vragen en issues. Management Explorers ontwikkelt iedere training volgens de keercirkel van Kolb (concreet ervaren; observeren en reflecteren; vormen en formuleren van abstracte begrippen en tot slot, actief experimenteren). Dit garandeert alle voorkeuren van leerstijlen aan bod komen en voor iedereen interessant blijft.
 • Interactief, uitdagend en helder
  • Geen training of cursus is zo saai als een training waarbij een trainer alleen maar zijn verhaal afdraait. Daarom zijn trainingen van Management Explorers altijd interactief. De trainer betrekt de groep bij de materie en daagt de deelnemers uit om antwoorden op vraagstukken te bedenken, zelf oplossingen te bieden en eigen voorbeelden in te brengen. Dit garandeert interactiviteit en voorkomt verveling en saaiheid. Daar waar vragen ontstaan, zal de trainer altijd helderheid bieden. Er mag nooit twijfel bij deelnemers ontstaan over de materie.
 • Kleine groepen:
  • Om deelnemers niet te laten ‘ verdrinken’ in een grote groep, houdt Management Explorers het aantal deelnemers klein. Meestal tot acht mensen. Dit garandeert dat de trainer aandacht voor iedereen in de groep heeft en dat een deelnemer zich comfortabel blijft voelen. Dit is uniek in de trainingswereld. Veel opleiders hebben groepen tot vijftien personen. Dat komt niet ten goede voor de aandacht van de trainer. Een training wordt dan te afstandelijk. Mocht een training vol zitten, dan plannen we direct een nieuwe in dezelfde maand.
 • Slagingsgarantie voor foundations
  • Met een slagingsgarantie bedoelen we ook echt een slagingsgarantie. Mocht je niet slagen voor een foundations examen, dan mag je niet alleen de cursus gratis over doen, maar ook het foundations examen. Management Explorers is daarin uniek! Alle andere opleiders suggereren een slagingsgarantie, maar in de praktijk mag je alleen de cursus over doen. Wij vinden dat geen slagingsgarantie…
 • Gecertificeerd door Exin en Peoplecert
  • Alle trainingen van Management Explorers zijn gecertificeerd en erkend door Exin en Peoplecert. Daarmee ben je verzekerd van een kwaliteitstraining die de goedkeuring draagt van deze organisaties. Mocht je examen willen doen, dan kan dit. Bij goed gevolg, wordt je certificaat uitgereikt door Peoplecert. Daarmee heb je een officieel diploma. Management Explorers geeft zelf geen certificaten van deelname uit. Daar heb je namelijk niet zo veel aan. Ze worden niet erkend. Ontdek en ervaar de theorie van diverse IT management raamwerken en leer deze toe te passen in jouw dagelijks werk.
X
X